Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте препоръка и мнение за ГИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де с риск и аз да остана нареден си признавам ,че аз съм един от сивите гтв-та с ГИ във Варна.Честно казано за малко пари си прая кеф , що не си карам на бензин ще попитате ами на някои места качеството му е наравно както да си карам с газовото тай ,че ми е супер...
    След таз тема направо се почувствах ще кажеш съм смазал колата , вече не е кола ..

Comment

Това с гасификацията ясна работата да спреме до тук мисля, че изяснихме на търсещият отговор на въпроса си нещата, пък сега всеки си има глава на раменете и да си преценява и аз съм бил свидетел как се закупува нова ес-класа от балкан стар и го насочват към фирма с която работят за газификация и след 1седмица разбрах, че колата е снабдена с бомба със закъснител под седалките и така и извод при резервора да не е еди-какво си... Както и да е всеки си преценява, ако караш много вижда ти се скъпо, но искаш да запазиш динамиката на колата инвестираш в ГИ който избиваш за 100к/км ако пък не съсипията с обикновен, ако не караш много и не ти се вижда скъпо слагаш 100октанов бензин и си перкаш без аромат на гАз и те това е Ади със здраве да кажа.

П.П. На Невски по колко коли се събирате може да се поява таз неделя с колегата Доко да сме Мооор
      Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Абе не трябва да ти пука...Всеки да си кара на каквото си иска, важното е да не бъдем коне с капаци. Все едно, както всеки казва "истинската кола е немската - здрава е и не се чупи, ефтини части итн...( голф )" "мани ги тия италиянки, много се чупят, скъпи части"...Да ама говори без да се е качвал на италиянка...
        Та в този ред на мисли...газта си има косури, но и предимства. Аз лично не бих се нагърбил със задачата да оценявам качествата и косурите на МАйбах, при положение, че през живота си съм го гледал само по улиците и по телевизията, но разбираш ли съм чул недочул нещо от нета или приятели...Така, че моля изказвания ЗА и ПРОТИВ да са направени въз основа на ЛИЧЕН опит, а не от чуто от съседа...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

пълен смех, а майсторите що си траят?

Comment

Първоначално публикувано от Magiosnika Покажи съобщение
            пълен смех, а майсторите що си траят?
            А бе ти проповедник ли се явяваш , нещо не мога да те разбера. Взе да дразниш вече .................успокой топката бре момко
            Last edited by Доко; d.m.y г., 09:51.

Comment

с две думи по темата BIGAS инжекцион -най доброто според менно аз си карам на бензин
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                А бе ти проповедник ли се явяваш , нещо не мога да те разбера. Взе да дразниш вече .................успокой топката бре момко
                Мислех, че с тебе приключихме, ама явно ти е гадно още. Да, майсторите си траят, да видя някой майстор да каже нещо по въпроса? Иначе ми е много смешно, да, особено от твойте постове тип "аз съм карал всичко и знам всичко". Айде стига толко, че стана детска работа-пикня в бурканче. КОНЕЦ

Comment

Доко.....така като ми говориш братле, врели некипели, за твоя "приятел" оставам с впечатлението, че този "приятел" е шефа ти, дето ти дава да му подгряваш двигателя преди да се метне той, и че в момента докато пишеш ти е на главата. Стегни се бе приятелю! Моля ти се! Владо право каза, големи хора сме! Нема кого да впечатлиш тук с газ. Нема го още автомобила излезъл от завода на газ и само газ. Какво ли не друго направиха и помията на картофките даже вкараха в резервоарите и то години след като откриха газта, но тя същата, милата, така и си остана АЛТЕРНАТИВАААА!!!
                  "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Magiosnika Покажи съобщение
                    Айде стига толко, че стана детска работа-пикня в бурканче. КОНЕЦ

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
                    Доко.....така като ми говориш братле, врели некипели, за твоя "приятел" оставам с впечатлението, че този "приятел" е шефа ти, дето ти дава да му подгряваш двигателя преди да се метне той, и че в момента докато пишеш ти е на главата. Стегни се бе приятелю! Моля ти се! Владо право каза, големи хора сме! Нема кого да впечатлиш тук с газ. Нема го още автомобила излезъл от завода на газ и само газ. Какво ли не друго направиха и помията на картофките даже вкараха в резервоарите и то години след като откриха газта, но тя същата, милата, така и си остана АЛТЕРНАТИВАААА!!!
                    Можеш и в "ясновидци" да пробваш пак да ме разгадаеш.... и анализираш, може и да има попадение

п.с. Приключвам вече. Абсолютна простотия.....

Comment

е осете се бре темата отиде да не казвам каде...............!!?
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                      X